IUBIRE ASCUNSĂ


Pagina noastra de facebook

facebook-logo1

Adnan este un bărbat care după pierderea soţiei sale s-a retras din viaţa socială, singura sa ocupaţie devenind cei doi copii ai săi, Nihal şi Bulent.

Adnan locuieşte într-una dintre cele mai frumoase vile din Istanbul, alături de personalul casei pe care l-a moştenit de la familia sa, de o dădacă pe jumătate franţuzoaică şi de un tânăr pe nume Behlul. Printr-o coincidenţă o revede pe Bihter, fata unei familii importante din Istanbul, şi odată cu această reîntâlnire, sentimentele care până atunci păreau uitate vor ieşi la iveală.

Firdevs este o femeie foarte ambiţioasă şi atrăgătoare, într-o permanentă competiţie cu fiicele sale, care nu pare afectată de moartea soţului său deoarece continuă să fie prezentă la toate evenimentele din viaţa socială.

Bihter o consideră pe mama sa, Firdevs, vinovată de moartea tatălui său şi îi este ruşine că este fiica unei astfel de femei. Bihter va accepta să strângă mâna plină de încredere întinsă de Adnan şi să-şi continue viaţa împreună.

Pe de altă parte, Adnan reprezintă şi în ochii lui Firdevs o partidă bună cu care ar putea să-şi continue viaţa. În momentul în care va încerca să-l seducă pe Adnan o va avea drept rivală pe Bihter.

Bihter se căsătoreşte cu Adnan, dorindu-şi doar linişte, siguranţă şi fericire, însă în aceeaşi casă, într-un moment în care se aştepta mai puţin, va descoperi pasiunea. Între Bihter şi Behlul se vor naşte sentimente pe care, de teamă, nu vor să le recunoască.

Această dragoste interzisă îi va afecta în mod diferit pe fiecare membru al familiei, inocenţa fiind umbrită de trădare, iar pasiunea şi dragostea vor fi mai presus decât logica.

Titlu Original:
ASK-I MEMNU
Distribuţie:
Beren Saat (Bihter)
Nebahat Cehre (Firdevs)
Selcuk Yontem (Adnan)
Zerrin Tekindor (Deniz)
Hazal Kaya (Nihal)
Batuhan Karacakaya (Bülent)
Rana Cabbar (Süleyman)
Eda Özerkan (Elif)

Reclame
Comentarii
 1. stefi spune:

  INTERVIUL LUI KIVANC TATLITUG

  R.In ce perioada a vietii tale esti?

  K.T. Sunt in etapa de maturitate a vietii mele, mai bine zis sunt in etapa de inceput de descoperire a maturitatii. Trebuie sa stim cand sa ne oprim, Incerc cat de bine pot sa fac acest lucru privind din afara stirile legate de domeniul meu.

  R. Imagineaza-ti ca ai 45 de ani, care este primul lucru care iti vine in minte?

  K.T. La 45 de ani voi continua sa lucrez, probabil voi fi un om cu familie, cu copil, care are nevoie de protectie. Este insa cam mult pana atunci ca sa pot prevedea tot.

  R. Unui tanar care are azi 20 de ani ce sfat i-ai da, incotro sa o apuce legat de viitorul lui?

  K.T. Sa faca ce vrea, sa nu renunte la nimic. Tot ce iti iese in cale este bine venit.

  R. Esti ambitios?

  K.T. Nu sunt. Cred ca prea multa ambitie strica relatia dintre oameni. Poti realiza multe cu mai putin. Sa-mi petrec timpul cu 3-4 prieteni in padure, sa calaresc, sunt momentele cele mai fericite pentru mine. Popularitatea sau banii nu aduc fericire. Nu am fost niciodata lacom si nici nu voi fi. Pot pleca si lasa totul acolo unde se afla. Multumesc lui Dumnezeu sunt sanatos. Sunt foarte fericit. Dar pacea si fericirea mea nu se datoreaza banilor castigati. Motivatia si pacea interna nu vin de la bani. Daca legaturile de familie sunt puternice atunci vine si pacea si ai o viata implinita.

  R. Cand te intorci pe micile ecrane?

  K.T. Am in vedere un nou serial produs de Kerem Çatay, probabil anul viitor si in afara de asta unu sau doua filme. Sunt incantat de libertatea mea si vreau ca cel mai mult timp sa il petrec alaturi de familia mea. Am facut ce am vrut si daca ceva nu imi place sa-i pot intoarce spatele. Imi place profesia mea si mereu mi-am imbunatatit abilitatile. Intamplator am ajuns actor, nu m-am gandit inainte la asta. Am avut nevoie de bani si am jucat si mi-a placut. Am invatat lucrurile de baza despre actorie. Am scris si scenarii si vreau sa realizez un proiect dupa acesta. Daca este cazul sa renunt la aceasta meserie o voi face la momentul potrivit.

 2. dora spune:

  cum sa procedez sa vad episoadele 24…99 pt ca nu se mai incarca! le pot viziona in alta parte…

 3. dora spune:

  va rog sa postati din nou episoadele 24-99. nu mai apar.

 4. cata spune:

  Absolut superb. L-am vazut de 2 ori iar acuma l-am reluat de la inceput.
  O poveste de dragoste care se regaseste de foarte multe ori in realitate…

 5. alice spune:

  Superb serialul,l-am vizionat in totalitate.

 6. ada spune:

  Pentru fani serialului Feriha : este un fan page https://www.facebook.com/ferihaemirloveforever

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s