Menekse si Halil


Povestea de dragoste dintre Menekşe şi Halil începe în aeroportul din Berlin, Templhof. Este o poveste în care tensiunea este la maxim, o poveste în care cei care il urmaresc, se vor regăsi şi vor încerca să găsească la rândul lor soluţii. Menekşe este fata unei familii turce tradiţionaliste care trăieşte în Germania şi care va fi silită de către tatăl ei să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubeşte, însă la numai câteva ore după nuntă va fugi cu iubitul ei Halil. Din acel moment va începe o aventură plină de peripeţii pentru cei doi.

Menekşe locuieşte împreună cu familia sa într-o casă modestă în Berlin, Germania. Pe Halil l-a cunoscut în cofetăria în care lucrează împreună şi unde se vor îndrăgosti nebuneşte unul de celălalt. Menekşe se fereşte de familia sa şi oarecum îi este teamă de ei de aceea ţine secretă această relaţie. Halil este singur în Germania, însă are pe umeri povara unui mare secret pe care momentan nu i-l poate mărturisi lui Menekşe de teamă să nu o sperie şi să nu o piardă. Un prieten de-al fratelui mai mic al lui Menekşe va vrea să se căsătorească cu ea şi pentru că nu poate să se împotriveasca familiei sale de teamă să nu îşi pună viaţa în pericol va accepta să se căsătorească cu bărbatul impus de tatăl ei. Viaţă însă le va oferi o nouă şansă.

M&H Episoade 1-10

M&H-Episoade 11-20

M&H Episoade 21-36

Reclame
Comentarii
 1. florynel1 spune:

  unde pot vedea tot serialul

 2. lucia spune:

  prea multa tristete prea multa rautate nepedepsita.in schimb sunt pedepsiti cei doi care meritau sa fie fericiti in final dupa cate au indurat .ei n-au facut nimic rau doar s-au iubit .de ce acest final fara sens?

 3. Spectator spune:

  Acest serial – la fel ca si Ezel- are un sfarsit foarte tragic. Același regizor Uluc Bayraktar a dus Ezel tot la un sfarsit tragic. La Menekse si Halil era posibil un happy end, cred că sfarsitul tragic a fost fortat. S- a dorit un Romeo si Julieta turcesc

 4. ioan spune:

  foarte frumos filmul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s