Înainte de sfârşit


Se spune că dragostea unei mame nu se compară cu nimic altceva din lume. Iar când copiii ei sunt în pericol, ea nu mai ţine cont de nicio lege, uită ce-nseamnă să fii milos, îndrăzneşte orice, înfruntă orice, zdrobeşte tot ce-i stă în cale. O mamă e capabilă de orice, atunci când circumstanţele vieţii i-o cer. “Înainte de sfârşit” reflectă, într-o anumită măsură, adevărul din spatele acestor rânduri.

Lale, de profesie medic pediatru, este mama fericită a 2 fetiţe minunate, şi are lângă ea un soţ iubitor, Ege. Împreună trăiesc frumos toate bucuriile unei familii fericite care are tot ceea ce-şi doreşte… până într-o zi când Lale află că tumoarea care i-a invadat trupul nu-i mai dă decât 3 luni de trăit alături de familia sa.

Urmărită de imaginea tulburătoare a propriei mame pe care a văzut-o trecând prin agonia teribilă a ultimelor zile, Lale e convinsă că fiicele şi soţul ei nu trebuie să treacă şi ei prin acceeaşi suferinţă. Astfel, ea face cea mai grea alegere cu putinţă: să-şi părăsească propria familie, fără ca aceasta să cunoască adevăratul motiv, dar asigurându-se că fetiţele şi soţul ei vor avea parte de o femeie care să-i iubească şi le poarte de grijă, cel puţin la fel de bine ca ea.

Dar, ceea ce aduce într-un mod exemplar în faţă privitorului acest serial sunt trăirile mamei nevoite să suporte din prea multă dragoste, consecinţele devastatoare pe care propriile sale acţiuni le au asupra persoanelor pe care le iubeşte. Va vedea cum Zeynap, o educatoare tânără şi frumoasă, pe care ea însăşi a ales-o, cucereşte nu doar inimile fetiţelor, ci şi pe cea a soţului ei.

Dar când oamenii aleg să ia decizii care nu le aparţin, destinul aruncă în joc neprevăzutul capabil să răstoarne orice lucru considerat de neclintit, uneori încurcând frumos planurile noastre … iar, Lale nu face nici ea excepţie.

Episod 1  1-1  1-2   1-3   1-4   1-5   1-6  

Episod 2  2-1  2-2   2-3   2-4   2-5   

Episod 3  3-1  3-2   3-3   3-4   3-5  3-6   

Episod 4  4-1  4-2   4-3   4-4   4-5  

Episod 5  5-1   5-2   5-3   5-4   5-5    

Episodul 6   6-1   6-2   6-3   6-4   6-5   6-6

Episodul 7   7-1   7-2   7-3   –   7-5   7-6

Episodul 8   8-1    8-2    8-3   8-4   8-5   8-6 

Reclame
Comentarii
 1. Dana spune:

  serialul are mai multe episoade, ar fi dragut daca le-ati face upload la toate in ordine

 2. alexa spune:

  Cel mai frumos serial turcesc…emotionant…o poveste deosebita..

  • laura spune:

   ai mare dreptate e cel mai frumos film da teai uitat la INIMA NU RESPECTRA REGULI e mai frumos inima nu RESPECTA REGULI!!!!!?????Acum ma uit la el este ora 15-15

 3. Adda spune:

  L am vzt pe tot , bine ca are si putine episoade 52, e slabut rau de tot fata de alte seriale turcesti, si culmea e ca tot filmul se repeta aceleasi probleme si iar .si iar si n ultimul episod se ntampla toate la un loc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s