DILA


dila-hanim

 Dila, o tanara avocata din Istanbul,  in urma casatoriei ajunge in urma casatoriei  pe mosia familiei Barazoglu, conduse dupa cutume ce vor veni in conflict cu principiile de viata moderne ale tinerei.

 Familia Barazoglu, condusa de Seyit, este stapana multor pamanturi  in care oamenii au un respect  deosebit pentru stapanii acestora. Pentru ca nu are prea mare incredere in fiul sau Azer, acesta face multe lucruri pe care le ascunde de tatal sau.  Disputa iscata din faptul ca Azer se opune vanzarii unei bucate de pamant vecinului lor, Riza care este stapanul unei familii la fel de bogate, va duce la invrajbirea celor doua familii.   Dila va fi prinsa la mijlocul acestui conflict dintre cele doua familii, cei mai inversunati luptatori  fiind Azer si Melike, mama lui Riza.

Erkan Petekkaya  (Rıza Bey),  Hatice Şendil(Dila),    Engin Şenkan  (Seyit Bey),    Hülya Darcan  (Melike),    Yeşim Gül Akşar  (Eren Hanım),      Hüseyin Soysalan( Haydar),   Necip Memili  (Azer),    Oktay Gürsoy  (Metin),    Ayfer Dönmez(Fatma),     Ali Düşenkalkar  (Kahya Canip) ,     Asuman Bora  (Gurbet),

 

 

 

Reclame
Comentarii
  1. Andreea Coman spune:

    NU pot vede ep :(?

  2. oana spune:

    cum pot sa deschid ?

  3. maria spune:

    este un film f.frumos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s