EZEL


Cu un buget de peste 300 000 de euro pe episod, peste 30 de locuri de filmare în Istanbul, cu o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie de peste 100  de persoane, EZEL este un serial care se ridică la calitatea producţiilor hollywoodiene. Datorită audienţelor record înregistrate în Turcia, dar şi succesului răsunător la târgul de produse de televiziune de la Cannes, Ezel este considerat nouă revelaţie de pe piaţa media internaţională.

“EZEL” este povestea de viaţă a lui Omer, un tânăr îndrăgostit şi plin de speranţă, care urma să se căsătorească cu fata visurilor lui după terminarea armatei. Destinul însă îşi spune cuvântul, iar acesta se trezeşte brusc la închisoare, acuzat de crimă. Femeia pe care o iubea, Eysan, şi cei mai buni

prieteni, Cengiz şi Ali, îi întinseseră o cursă, care l-a aruncat departe de familie şi de tot ce iubea. Reuşind să scape din închisoare, Omer îşi schimbă înfăţişarea şi identitatea şi devine, astfel, Ezel, un om al cărui principal scop este răzbunarea. Va reuşi Ezel să îşi înăbuşe dragostea pe care încă i-o poartă lui Eysan pentru a-şi duce la îndeplinire planul?

EZEL-episoade-1-6

EZEL-episoade-7-12

EZEL-episoade-13-18

EZEL-episoade-19-26

EZEL-episoade-27-33

EZEL-episoade-34-47

EZEL-episoade-48-55

EZEL-episoade-56-64

EZEL-episoade 65-72

EZEL  episoade 73-80

EZEL episoade 81-90

EZEL episoade 91-100

EZEL-episoade 101-104

Reclame
Comentarii
 1. poate reusiti sa redati cate un episod intreg nu bucatele totusi . Este mai mare rasul ca un asemenea serial aparut cuceva timp in urma nici acum sa nu fie pus la punct cu episoadele si subtitrarile . ….

 2. Adrian spune:

  Aveti idee? Poate fi descarcat de undeva „Ezel” ?!

 3. Steluta spune:

  Surprinzator de bun filmul. La varsta potrivita, il voi recomanda si copiilor mei. Poate forma sau modela caractere, te face sa iti pui intrebari potrivite, te poate face sa iubesti limba turca, actoria, viata, muzica…

 4. Lia spune:

  Exceptional film. Turcii au o scoala de inalta clasa in materie de film. Cu cateva decenii in urma, se spunea ca filmul este a saptea arta. Turcii confirma acest lucru si astazi, cand se vorbeste mult mai putin despre film in acesti termeni. Sunt de-a dreptul fascinata si de profunzimea scenariului, in general de cultura turca plina de rafinament si profunzime, de coordonatele morale si estetice sublimate in toate filmele. Merita 100 de Oscaruri. Filmele americane si europene sunt realizari minore in raport cu cele turcesti. Trebuie ca oamenii sa-si elibereze mintea de prejudecati, cand e vorba de turci.

 5. gabriela ionescu spune:

  Ezel este mai mult decat un film!
  Scenaristul, regizorul si actorii au reusi sa adune si sa transmita (pentru mine) aproape tot ce se poate transmite prin arta filmului reunind atatea genuri in fiecare episod in parte.
  Tehnica de a te trimite inapoi in timp, de a te trimite la lectura unor carti/romane celebre, la muzica buna; sfaturi de dezvoltare personala de stapanire a caracterului si exersarea lui pentru a atinge perfectiunea si/sau obiectivul stabilit intalnit la personajele principalae ale filmului m-au facut sa derulez secventele, sa recitesc mesajele si sa ascult pana si inflexiunile vocii actorilor.

  pot sa spun ca am devorat acest film la televizor si pe calculator de emorm e multe ori cu pasiune pur umana dar si cu atentia specifia profesiei.

  Consider ca este un film care prin redifuzarea lui, postarea pe caste video si critici de specialitate ar aduce un mare plus in formarea personalitatii multor generatii prezente si viitoare.

  asa cum romane valoroase sunt recitite de generatii intregi si dateaza de sute de ani, si filmul Ezel trebuie sa ocupe un loc important alaturi e filme de top precum „pe aripile vantului”, „shogun”, „strada Hanovra” sau poate m-as opri la …doar alatur de „pe aripile vantului”.

  sa auzim de bine si de cat mai multe vizionari, opinii si critici

 6. mihaela spune:

  Extraordinar ! Numai cuvinte de lauda despre acest serial . Actiune,drama, dragoste ,coloana sonora, etc.Totul la superlativ.

 7. Dakar spune:

  Am vazut multe seriale turcesti si raman la cloncuzia k acesta e cel mai bun sau printre primele,deoarece e fff interesant si nu e gen telenovela.

 8. andreea spune:

  poate postati si celelalte filme subtritate in romana cu toate episoadele incluse, multumesc.

  • Lia spune:

   Asa sunt toate filmele turcesti. Foarte bine facute sub toate aspectele. Dupa ce le vizionezi, este imposibil sa te mai intorci la filmele „vestice”, dupa care foarte mult „demos” se da in vant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s