Seriale 2015-Maral


6682_1579429712342790_380479250862478304_n

Maral

 

Reclame
Comentarii
 1. Danna Rose spune:

  Unde pot vedea niste filme turcesti subtitrate ? As vrea sa vad YA SONRA si ASK AGLATIR .

 2. maria spune:

  mai traduce cineva ep 5,6……

 3. Diana spune:

  Interesant*

 4. Diana spune:

  Seref Meselesi,un serial nou si interesany

 5. stefi spune:

  Traducere din reportajul de Hazal Kaya pentru revista Milliyet
  .
  Reporter: Hazal Kaya se întoarce cu ei rol principal treilea .Cele 24 ani stea în vârstă care a jucat multe roluri de drama TV de mai mulți ani ………

  Hazal: de când am fost 16 ani am vrut să acționeze, deși mama mea mi-a vrut să aștepte până când am terminat studiile universitare și de petrecere a timpului meu ………………..
  Reporter: Hazal care a fost departe de ecrane pentru o lungă perioadă de timp este din nou în prima producție de
  Acer Ilıcalı (Maral), cu un rol foarte potrivit și partener.
  ne-am întâlnit la magazin Luna pentru reportajul, a pierdut o mulțime de greutate de la ultima dată când am întâlnit-o, Fața ei pare prea tineri .Acest tânăr față și ochi frumoși, într-adevăr frumos ca un cerb poate cauza ca au ales numele (Maral

  Reporter:? Va rugam sa ne spuneți despre caracterul lui Maral
  Caracterul de Maral ma inspirat foarte mult O fată care pierdut părinții ei, la vârsta de cinci ani, în ciuda faptul că ea este foarte pozitiv, energic și se uită la binele și partea bună a vieții .Playing Acest rol mă face atât de fericit.

  R: Maral are un vis din copilarie ei, care este Luna, nu Hazal au un vis similar?
  H: Da, Luna este locul pe care conectat Maral la viață după moartea părinților ei .Se a devenit locul de fericirea ei .Pentru mine nu am avut un vis deosebit ca fiind o actriță sau ceva așa, am folosit pentru a dansa balet, dar a trebuit să renunțe, apoi am jucat la vioară apoi am renuntat în conformitate cu voința mea .Afterwards-am dat seama că vreau să să facă ceva realted la calitate.

  R: Tu și Aras cunoască reciproc, dar e prima dată când lucrăm împreună, cum ai știut reciproc în prima ???
  H: La momentul (Ala mar El Zaman) serie prin cel mai apropiat prieten al meu Yaldiz Atyksoy .nu au studiat hotărând cu aceeași profesor OMET Shirah .Va spune de obicei „” Ce dacă am lucrat împreună, „atunci am avut această oportunitate prin Maral, amândoi ne-a iubit atât de mult povestea.

  R: Cum au aleg actorii? Dupa ce a vazut primul episod am urmărit Acun vorbi prin Skype de la locul de filmare
  Supravietuitorii”, el a spus că mi-a plăcut Hazal de mult timp în urmă, atunci am avut sansa de a lucra în acest proiect împreună .este el cel care a ales Hazal pentru rolul de Maral?
  H: Când au luat decizia de prima serie dramă pe TV8 el a spus că ar trebui să fie încearcă Hazal iar acest lucru este onoare pentru mine .Cele erou urma să fie numit Aras, ci pentru că Aras a fost eroul si-au schimbat faptul numele ..IN Maral are aceeași semnificație de Hazal care este ” Deer ”, există unele coincidente placute in acest proiect emoticon zâmbet

  R .: Care sunt opiniile tale despre fanii personajul tău în Maral si partenerul tau?
  H: Foarte bucuros, Slavă Domnului ..

  R: Greu de a le mulțumi, ei nu văd nici un adecvat pentru lor Hazal ??
  H: Da, sunt un fel și să mă urmeze sincer, ei neagă zvonurile unor reviste publică despre mine și spun „” minciuni „și de fapt, este ca și cum că ..I simt foarte norocos pentru că am them.They sunt foarte selectivi în ceea ce privește ceea ce mi se potrivește .Ei critica personajele care nu mă potrivesc și consiliază mă hainele mele .really asta ma place, o fac pentru că le pasă de mine.

  R: ați spus mai înainte că probabilitatea de anulare unul dintre proiectele mele mă sperie, dar atunci când sa întâmplat de fapt, eu nu l-am găsit așa de rău, ele sunt experiențe benefice ..Do te simți, totuși, că confort ??.
  H: Da, Stiri ieși ca proiectul ei a oprit .first Proiectul nu este a mea în totalitate. aceasta este o muncă de echipă, dar concentrându-se pe mine că e cel mai simplu tthing pot .Un proiect s-ar putea opri, dar mi-a făcut cunoștință cu mulți oameni și plăcere să lucreze cu ei .Va nu comentez pe cei știri sau tot ce a spus altfel acest lucru ar ne în sus, într-adevăr nu am încerca să fie prins în care

  R: Ai plecat în America pentru a studia ai vorbit cu Selcuk Metin despre aceasta calatorie?
  H: Da, am vorbit foarte mult cu fratele meu Seluck de acolo în ciuda diferenței de timp, Michelle Danner ma învățat și am pierdut o mulțime de greutate la acel moment.

  R: de cum te uiți slab acum,
  H: Mulțumesc.
  Când am în America am planificat să gătesc de mine și de studiu în calitate .I recăpătat sănătatea mea Călătorii în străinătate și cunoașterea oameni noi mi-a plăcut foarte mult și m-am întors foarte fericit.

  R: Ai piardă în greutate urmând un regim alimentar sănătos numai?
  H: Am avut o zi pe săptămână liber să mănânce tot ce am vrut, eu sunt un om am urmare la fel Metoda de până acum .I urma videoclipuri cu sport pe tub te-am organizat totul, mâncarea mea, orele de sport, nimeni nu ma ajutat.

  R: Acum, nu există e face pe fata ta, dar tenul tau arata foarte frumos
  H: Mulțumesc .I că acest lucru este genetic Te-ar vedea un cos pe fata mea în primul episod al fiecărui proiect, dacă te uiți primul episod de fiecare dintre proiectele mele, veți observa acest cos, de obicei, acest lucru se întâmplă nu știu de ce .maybe este o chestiune de noroc.
  în afară de faptul că este genetic cred, mea este de 52 și ea are un ten frumos si.

  R: Ai sunt participarea la cursuri de gătit în zilele noastre într-o academie ??
  H: da, am participat la cursuri de gătit pentru profesioniști, dar l-am oprit temperoralliy din cauza muncii mele actual la filmarile de Maral, m-am gândit că aș putea face față cu ambele, dar am găsit se epuiza ..i se va continua cu el mai târziu .I doresc să petreacă ceva timp acolo în MSA au o bibliotecă frumos unde pot citi, vorbi cu bucătarul meu și petrece o multime de timp acolo ..si lume de gastronomie este minunat.

  R: gatit este este foarte bun pentru o persoană se spune că este ca și cum tratament?
  H: De fapt bucătărie sau de gătit nu este un fel de terapie sau ceva de genul asta, dimpotrivă, este foarte dificil, dar placuta in acelasi timp, am bucătar pentru mine, uneori gătesc pentru mama mea, dar ea intervine un pic și apoi ne susțin.

  R: Să o altă reportaj despre gătit mai târziu, vom mânca și vorbesc .it va fi un reportaj fără sfârșit .Do aveți de gând să aveți dumneavoastră propria afacere ??
  H: Vreau să fie un loc mic și selectați produse foarte speciale.

  R: De fapt, există asemănări între gătit și actorie, nu este valabil atât nu poate fi supus la greșeli
  H: exact, am ceva ciudat să aleg lucruri dificile

  R: ai spus intr-un interviu permeabil care ai fost crescut într-un mediu matriarhală, mama ta crede în egalitatea de gen și a drepturilor femeilor, ați spus că a fost o foarte bună oportunitate pentru tine?
  H: Desigur, dar are unele dezavantaje le acum adays privim și citit despre violența provocată femeilor în mass-media și încearcă să-l reprime și lupta împotriva ei .Ei au doar dat seama, dar violența în familie este mereu existent.
  Da, ne-am pierdut o mulțime de femei și copii lor, ca urmare a violence.Now intern pe care le-au reținut-o bine ridicat gradul de conștientizare cu privire la aceste issue.Iwish erau constienti si manipulate mai devreme, poate că am fi nu suferit numeroase pierderi
  le-au înțeles violență împotriva femei și hărțuirea în ultima vreme, sunt multe lucruri pe care le-am folosit pentru a și le ignora deja
  (De exemplu, fiica mea nu umbla în această stradă, nu iau suc sau de la cineva, dacă vi se oferă ceva de genul asta nu bea) toate acestea au fost măsuri de precauție împotriva viol, dar aceasta a devenit parte din viața de zi cu zi .. nostru

  R: Modul de viață sa schimbat, avem măsuri diferite în ceea ce privește hărțuirea ??
  H: Exact, nu prin care se confruntă și combaterea hărțuirii și agresiuni sexuale , dar prin luarea unor măsuri de precauție esențiale împotriva sa .I dori reactiile am văzut cu privire la infracțiunea de Ayse Pasali a fost capabil de a elimina ceea ce sa întâmplat cu Ozgecan Aslan recent

  R: ați menționat un timp în urmă că majoritatea oamenilor au dat seama în ultimul timp violență împotriva, dar tu sunt pe deplin conștienți de acest fapt, cum a care afectează punctul de vedere oamenilor
  H: negociem o atitudine față de viață nu oameni sau masculi în special

  R: este mama ta mândră că au adus o fiică ca tine?
  H: Da, e bucuros de faptul că .Suntem au reușit și au împărtășit responsabilitățile casei noastre împreună .Suntem respecte reciproc o mulțime mama .Ma ar exprima scuzele sale pentru mine, dacă este necesar .Ce face mama mea fericită este că suntem prieteni.

 6. stefi spune:

  Ceea ce am postat este un interviu luat lui Hazal si Aras.

 7. stefi spune:

  R: Vreau sa incep cu o intrebare care ma framanta cel mai mult. Pentru Dumnezeu ce inseamna „Iynemli”?
  A:Ultima picatura cazuta din cer. Sincer ani de zile ne-am batut capul cu asta dar exceptand un raspuns prietenesc de pe internet nu am gasit nimic rezonabil. Pana la urma noi am spus ca a fost o greseala de la inregistrarea populatiei si am inchis subiectul.
  R: Nu cunosti semnificatia numelui dar cu siguranta familia ta a avut o relatie stransa cu arta.
  A: Pentru asta sunt sigur. Fratele meu este actor, sora mea este crainica si translatoare. Am un unchi care este actor la Teatrul National, un unchi al mamei mele a fost İlhan Daner… Deci putem vorbi de o mostenire genetica.
  R:Daca tu nu ai fi devenit actor ce ai fi vrut sa fii?
  H :Buna, mama si tata sunt avocati. Eu am luat parte la competitia Entep(rade) .
  R: Linistea campionului va veni in propriul serial.
  H: M-am nascut la 8 luni asa ca mereu sunt grabita si asa ca va cer scuze. I-a folosit lui Aras nu-i asa?
  A: Ei bine dupa 5 ani mi-a folosit.
  R: Haide sa-i punem prima data intrebarea lui Hazal sa nu explodeze. Dupa cum am auzit provii dintr-o casatorie cu probleme.
  H: Sunt culoarea palida a familiei distruse Izzet Abi(rade) Doar glumeam. De fapt parintii mei au divortat cand aveam 7 ani dar viata noastra a fost mereu echilibrata asa ca am fost un copil fericit. Am avut bani de buzunar din doua parti(rade) Dupa cum stiti nu este nici un scenariu dramatic in viata mea.
  R: Si familia ta Aras?
  A: Am avut o gramada de probleme economice dar am crescut intr-o familie iubitoare. Dar cum este sa traiesti fara dragoste am invatat dupa ce am devenit actor si sunt foarte entuziasmat de oamenii astia.
  R:Presupun ca in atmosfera asta de dragoste nu este inclus si fratele tau…..
  A: Initial nu doar apoi(rade).
  H: De ce? Acum sunt curioasa.
  A: Fratelui meu brusc i s-a facut frica de copii. Cand mama a ramas insarcinata cu mine avea 11 ani si din cauza asta toti colegii lui de la scoala au ras de el si nu a mai vrut sa mearga la scoala.
  R: Imi imaginez grija femeii….
  A: Nu ma intreba, dupa nasterea mea lucrurile au mers si mai rau. Fratele meu nu m-a acceptat nicicum. Parintii i-au spus ca in viitor vom fi prieteni si el le-a raspuns “ cu asta de aici sa fiu prieten uite cum tremura” si a revoltat lumea. Dar daca ma intrebi acum el este cel mai bun prieten al meu.
  R: Tu esti singurul copil Hazal…
  H: Sunt singurul copil al avocatilor Ayşegül Kaya si Serhat Kaya. Dar eu am niste frati minunati din a doua casatorie a tatalui meu. Dupa ce parintii mei au divortat m-am mutat cu mama mea la Balat. Am fost crescuta intr-o maniera matriarhala. Familia noastra a fost o familie plina de vaduve vesele de asta in jurul meu erau o gramada de femei.
  R: Cu alte cuvinte casa a fost dominata de femei…..
  H:(rade) Am crescut cu mama. De-a lungul timpului am invata sa ne organizam casa.. Adesea ma gandesc ca daca ea nu ar fi fost mama mea si daca cumva ne-am fi intalnit ea ar fi fost cea mai buna prietena a mea.
  R: Prin urmare nu este intamplator ca ai inceput munca la 19 ani ….
  H:Totul se datoreaza educatiei mele matriarhale. Prima regula a fost ca fiecare dintre noi sa stea pe propriile-i picioare. Intre timp mama mea a devenit feminista si socialista. Este membru fondator a «Mor Çatı».
  R: Cu alte cuvinte nici vorba sa faci parte din familia asta si sa fii apolitic.
  H: Exact (rade)
  AL Zina (personaj dintr-un serial)
  H: (rade) Nu am nimic de-a face cu Zina. La noi in cartier “fata avocatei”. Ei chiar spun ca mama mea nu a devenit niciodata “mama lui Hazal”, eu mereu am fost “fata avocatei”.
  R: Hazal cand a fost mica era o mica printesa care se juca cu Barbie?
  H: Niciodata nu mi-a placut sa ma joc cu Barbie sau ceva de genul. Pot spune ca chiar le-am detestat, cu alte cuvinte nu am fost fata tipica careia sa-i placa lucrurile sclipitoare, margelele si care sa viseze. Imi placea Lego si in general eram nelinistita, nu puteam sta locului. A, si imi placea baschetul.
  “Cos cu oua cos cu oua sa nu cumva sa ma uiti”(poem)
  H:(rade) Cand am vazut cosul prima data am intrat in el. Daca vezi pozele mele din copilarie ori sunt intr-un cos ori tin unul.
  A: Esti sigura ca nu asta a afectat divortul?
  H: (rade)
  R: Dumnezeu stie in cati copaci ai urcat si cate geamuri ai spart cu prastia….
  H: Cu prastia nu am avut treaba dar de urcat in copaci m-am urcat. Joc foarte bine si fotbal. Odata m-am lovit in fata cu mingea si am decis sa renunt.(rade)
  R: Se pare ca micuta Hazal a fost “Erkek Fatma”
  H; Am fost fata unui parinte singur, adica mama mea intr-o societate partiarhala in care pentru a fi in stare sa ma protejez si sa am incredere in mine, cred ca am folosit asta ca pe o masca.
  R: Ai fost vedeta in clasele primare?
  H: Nu chiar, de fapt am fost o eleva rea.Asta sa nu ma intrebi doar pe Aras.(rade)
  R; Si tu Aras?
  A: Am terminat al treilea la Beşiktaş Anadolu. Am fost in top 100 la universitate , vreau sa spun doar ca am fost studios(rade) Nu am fost dintre aceia care doar citesc. In afara scolii am facut teatru baschet si fotbal.
  R:Tu nu ai fost acolo?
  H:(rade) Cand am auzit ca la Beşiktaş Anadolu se face teatru bun si am vrut sa studiez acolo dar punctele mele nu au fost suficiente si din acest motiv a trebuit sa merg la scoala italiana.
  A: Desigur fata mea nu chiar oricine poate merge la scoala noastra.(rade)
  R: Ei bine te-ai indragostit de scoala italiana?
  H: Nu m-am indragostit de ea ci de Ricky Martin. Cand aveam 8 ani a venit in Turcia si eu am mers cu mama mea la concert. Inca imi amintesc fiecare detaliu minut cu minut.
  R: Inca esti fan Ricky Martin?
  H: Desigur ca sunt. Cand a venit aici pentru concert un prieten al mamei mele a vrut sa ne introduca dar nu a fost sa fie. Nu ii iei un interviu tu? Cum este in realiotate? Este la fel de dulce? Daca ai ocazia sa il vezi inaintea mea voi fi inghetata.(rade)
  R: Lumea te admira pe tine si tu pe Ricky…
  H: Pentru ca Ricky al meu a vrut sa invete spaniola si in orasul in care stateam nu era am ales o alta limba latina, italiana.
  A:Exact ca si adolescentii!(rade)
  H: Exact. Dar nu a fost doar asta. De cand am fost mica am vrut sa fac ceva legat de arta. Inscriindu-ma la scoala italiana m-am gandit ca mi se vor deschide multe usi.
  R: Care oras italian este preferatul tau?
  H:Florenta. Am fost acolo singura cand aveam 15 ani.
  R:Mama ta desigur ca tremura….
  H: Ea m-a trimis, mi-a dat o suma de bani si mi-a spus “vei supravietui”. Cand sa ma intorc am pierdut avionul si am sunat-o plangand. Ea mi-a spus “cu alte cuvinte aventura nu este doar sa dai din gura, asteapta urmatorul avion sa te intorci”.
  R: Hazal s-a dus la scoala italiana din cauza dragostei ei pentru Ricky. Tu Aras la ce te gandeai cand te-ai dus la Beşiktaş Anadolu?
  A: Pentru ca stateam in carierul Beşiktaş si ca pentru orice copil asta a fost cel mai mare vis. Cred ca vine din educatia mea, imi place ideea de cartier. Magazinele sunt ceva special, sunt acolo de 35 de ani, ii saluti in fiecare dimineata pe aceiasi vanzatori, il sti pe cel care iti vinde nucile.
  R: Erai in cartier….
  A: Exact. Beşiktaş, cartierul meu imi da siguranta. Asta a jucat un rol important legat de scoala la care voi merge. Este un poem care spune “Ia vaporul din Kadikoy la Beşiktaş sa te linistesti” Deci ca sa ma regasesc de fiecare data ma intorc in Beşiktaş.
  R: Cu alte cuvinte esti un copil popular…
  A:Un suflet popular are la baza dreptate si constiinta. Ca filozofie de viata trebuie sa fii atat de corect cat poti. Da, am o inima populara. Un suflet popular nu anihileaza trupul. Este ca si cum nu inteleg deloc, ceva pe care nu il pot explica exact.
  R: Tu si sufletul tau popular….
  H: IInitialI Beşiktaş … Scoala mea era in Ortaköy Beşiktaş.dar mai tarziu m-am transferat la Galatasaray.
  R: Cine a platit?
  H: Matusa mea dar mai tarziu a spus ca trebuie sa fiu cu toata inima acolo…deci a trebuit sa fiu Beşiktaş… desigur asta s-a intamplat mai demult.
  A: Mai bine mai tarziu decat niciodata. (rade)
  R: In adolescenta ai facut parte din vreun grup?
  H: Da, am facut balet si am cantat la vioara. Dupa un accident de masina am fost nevoita sa renunt la balet. Apoi am inceput sa ascult muzica metalica.
  A: Poftim! (rade)
  R: Deci ai fost metalist?
  H: O vreme ascultam muzica metalica si mi-am vopsit parul in verde.
  A:Daca am aflat nu voi mai vorbi cu tine(rade).
  R:Esti obsedata de ceva?
  H: Pot sa nu fiu? Dar din cauza dragostei mele pentru metal m-am oprit sa-mi mai rod unghiile.(rade)
  R:Care este subiectul cu roaderea unghiilor?
  In scoala secundara cand am trecut prin perioada metalica mi-am vopsit unghiile negre si rozandu-le aratau foarte rau. M-am intalnit apoi cu un prieten ce era rocker si mi-a spus” cu unghiile astea ce fel de actrita vrei sa devii?”
  A: A fost un pic cam greu.(rade)
  H:Da dar asa m-am oprit din rosul lor, acum o mai fac doar cand sunt stresata ca si acum de exemplu. (rade)
  R: Sa trecem acum la proiectul vostru “Maral” cea mai frumoasa poveste…
  H: De cand am auzit ca voi juca cu el.
  A: Suntem prieteni de mult timp dar este prima data ca jucam impreuna. Este o poveste frumoasa.
  R:Acest serial este de fapt primul proiect major al TV8
  A: Asa cum ai spus, poate fi sau din potriva. Vom vedea in timp.
  H: Serialul are ceva mistic. Numele Maral suna ca si Hazal. Cand a fost scris scenariul, personajul Sarp se numea Aras. Mi-as dori sa mearga bine dar serialul trece printr-o criza.
  A: Nimeni nu stie ce va fi. Ne place faptul ca suntem impreuna si credem in ce facem. Audienta ne va spune sau nu….
  H: Am muncit din greu sa fim cu totii calzi. Doar primul episod ne-a luat o luna.
  R: In plus s-a creat o punte mare in Kocaeli.
  H: Lucram cu o echipa mare. Echipa de creatie, regizorul, camermanul, toti fac o munca minunata. Compania de productie nu a lasat nimic la intamplare., a avut mult curaj. Am inceput asta intr-o perioada cand marile productii nu reusesc.
  R:Ai luat lectii pentru acest rol?
  A: (rade) Pentru a fi capabil sa joc rolul de patiser nu am facut cursuri dar a fost putin mai dificil. Am crescut intr-o familie patriarhala, spre deoasebire de a lui Hazal. Ani de zile am fost rasfatat de mama si sora mea. Mi-a fost interzis sa intru in bucatarie. Dar sincer imi place acum ca locuiesc la casa mea in mod frecvent sunt in bucatarie.
  R: Pentru ca ai castigat bani multi acum te-ai mutat la casa ta?
  A: Frate nu ma asculta! Ti-am spus ca imi iubesc mama si nu este usor sa-mi parasesc casa parinteasca.
  R: Si legat de banii de care se vorbeste…
  A: Eu cred ca tot ce este scris, este pur si simplu doar scris, nici macar nu vreau sa stabilesc care este adevarul.
  H: Portofelul fiecaruia este ceva personal. Nu pot intelege cum de s-a ajuns sa se vorbeasca asa de mult pe acest subiect. Eu si cu Aras nu suntem asa. Suntem niste oamnei obisnuiti.
  R: Legat de reviste, care este cel mai rau lucru in a fi faimos?
  H: Sa nu fiu capabila sa impartasesc momentele intime cu prietenii. Nu sunt cu ei cand vreau. Si ce sa fac legat de barfe. Cel mai reprezentativ moment de exemplu a fost cel in care am absolvit. Era in aceiasi zi in care intreaga echipa „Aşk-ı Memnu” primea “Altın Kelebek” iar la scoala avea loc balul de absolvire. Toata seara am petrecut-o cu o greutate in inima cu nu pot fi cu ei dar pana la urma cu acceptul producatorului am putut merge.(rade)
  R: Au luat-o razna cu imoralitatea lui Aras si cu consolele tale(rad toti)
  H: Nu pot intelege de ce sunt asa de exagerati. Am aceiasi inaltime ca si Madonna. Nimeni nu spune nimic de asta. Asa ca am decis singura sa pun pe Istagram inainte de a incepe sa scrie, tu ai facut-o oricum. Cum se vede Aras este mai inalt decat mine si in scenele de prim plan se folosesc console. In una din aceste scene am facut o fotografie . Imi place sa ma distrez si asa este un mare avantaj pentru a atenua diferenta de inaltime intre 1.58 si 1.75.
  A: Frate inainte sa vorbim de imoralitate hade chiar sa fim.(toti rad)
  R: Sa va ajute Dumnezeu.
  H:Cand am incetat sa mai fac balet si sa cant la vioara am inceput tangoul dar m-am oprit si cu el. Prea multe de facut, dansat, cantat. Am vorbit cu mama si am scris unei compani pentru reprezentatie. Prima data a venit “Genco” si apoi “Aşk-ı Memnu”. Este interesant cum am ajuns sa joc in “Genco” dar….
  R: Respira adanc si spune-ne micuta fata….
  H: Bine, bine dinti de scoica(rad toti)
  R: Ai spus de mostenirea ta artistica din familie, a avut asta un rol pozitiv sau ai zis mai bine sa aleg un job bine platit?
  A: Desigur este o tendinta artistica in familia mea dar mama mea este casnica si tata electrician. Pentru ca am fost bun la scoala mi-au zis sa nu las scoala si sa-mi fac un viitor.
  R: Si tu ai ales…
  A: Cum ce a spus mama a fost un ordin pentru mine deoarce o iubesc, am dat examen la universitatea ITU sectia aeronautica. Intre timp am inceput sa joc in anuntuiri la scoala si sa-mi fac bani de buzunar. Am jucat intr-o reclama pentru o companie de telecomunicatii.
  R: Si ti s-a schimbat viata….
  A: Exact. M-a vazut profesoara Zeynep Günay Tan i-a placut si a strigat sa particip intr-un nou serial “ ca va fi ceva diferit iti poate schimba viata. “Poti sa suferi m-a intrebat si i-am raspuns ca sunt gata si mi-a spus ca intr-o saptamana m-a va suna. Am plecat. Ma gandeam apoi ca nu este nici o sansa dar dupa 3 zile m-a sunat si am inceput sa joc in „Öyle Bir Geçer Zaman ki”.
  R: Au fost multi care si-au lasat studiile….
  A: Timp de 2 ani mi-am inghetat studiile la ITU .
  R:Care a fost ratiunea ca ati daruit dragostea mamelor voastre?
  A: Mama mea este mandra de fiul ei.
  H:Mie mi-a spus “iti rup picioarele” (rad ) Glumeam. Mamam a fost mereu acolo alaturi de mine. Inainte sa incep Genco am vorbit mult. “Dupa o luna vei fi recunoscuta pe strada, daca esti gata pentru asta si eu sunt gata sa te ajut. Dar sa nu cumva sa crezi doar pentru ca vei avea un rol vei fi o stea. Imi iubesc mama, este prietena mea si stie sa stabileasca limitele.
  La final?
  H: Dar niciodata nu am simtit ceva special…
  A: Se zice de sinceritatea feminina. Onesta si dreapta fata Hazal…..
  R: Ce interpretare a avut Aras in „Tamam mıyız”?
  H: Este foarte talentat ce sa fac!
  R: Cat de multe am facut intr-un timp atat de scurt!

 8. ana gabitza spune:

  cand o sa vedem si noi ep 2 tradus?

 9. elvira spune:

  Serialul are o actiune foarte, foarte interesanta. Doi protagonisti din serialul Tradarea se regasesc in acest serial, adica Mete si Nihal. Hazal vine in completare si se va scrie o poveste frumoasa.

 10. maria spune:

  imi place hazal,sper sa fie un film bun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s