Feriha ep.40-67


Episoade 40-67

Daca pe clip va apare mesajul “Incorporarea a fost dezactivata” dati clic acolo unde zice “Urmariti pe YouTube” Nu este de la noi, este din cauza YT, nu avem ce face. Dar sunt situatii cand se vede si aici.

Comentarii
 1. elena spune:

  ar fi super daca producatorii s-ar gandi sa faca un film cu aceeasi poveste … dar cu alt final. cu toti actori …povestea de iubire. cred ca ar avea audienta maxima. m-a dezamagit foarte tare finalul …am inteles ca exista o carte dupa care este facut filmul…stie cineva din intamplare ce carte? sunt innebunita sa o gasesc… :((

 2. Nicolle spune:

  Doamne, ce iubire!Pacat de final , oricum cu finalul acesta nu trebuia sa mai continue , e tulburator! Scenaristele nu au avut deloc imaginatie! Cei doi actori sunt superbi, jocul lor e perfect! Desi in alt serial are o partenera cu care este si in viata reala , nu este aceeasi chimie intre ei in film , nu trec ecranul ! Sper sa ii mai vedem in alt serial impreuna !O pereche superba !

 3. geta spune:

  Nemaipomenit film pacat de asa sfirsit!

 4. CARMEN spune:

  MI-A PLACUT ENORM ACEST SERIAL.A FOST O POVESTE DE DRAGOSTE PURA,CRED CA MULTI DINTRE NOI S-AU REGASIT MAI MULT SAU MAI PUTIN IN EA.PACAT ,CA DUPA CE IN SFARSIT AU LASAT LA O PARTE MANDRIA ,ORGOLIUL SI NEINCREDEREA SI ERAU FERICITI EA MOARE.CUM SA OMORI PERSONAJUL DUPA CARE A FOST DENUMIT FILMUL SI SA MAI CONTINUI SI SERIALUL…?CRED CA REGIZORII AU FOST PREA ORBITI DE AUDIENTA…

 5. Maria spune:

  Buna tuturor, cine ma poate ajuta si pe mine, vreau sa aflu si eu unde pot gasi cartea, cum se numeste, cine a scris-o? Sper ca este tradusa macar in engleza daca nu in romana. Multumesc!

 6. Vasi spune:

  De ce unele episoade nu merg ??

 7. roxa spune:

  pentru monica
  cred ca ai uitat sa mentionezi intre scenele memorabile doua sau chiar trei la care intradevar te poti uita in fiecare zi si ai impresia cate uiti pentru prima data.
  1.cand emir vine in parc sa-i ceara prietenia;
  2. cand, la facultate o saruta de fata cu toata lumea in timp ce erau certati;
  3. nu in ultimul rand fazele cand hande afla de la koray (in ep24 ) ca emir a cerut-o in casatorie pe feriha, dupa care, seara , beata, se duce la emir ii marturiseste dragostea, in timp ce koray pe scari, aude totul. este cutremurator, pe o melodie superba. cred ca aceste faze bat multe altele de hollywood.

 8. roxa spune:

  sunt de acord cu pirvan. si cu altii. exact asa gandesc si eu

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s